Søk i denne bloggen

Om meg

Trondheim, Sør Trøndelag, Norway
Dame på 36 med med stor interesse for håndarbeid og hobby! Gift og mamma til 2 flotte gutter, bosatt "på landet i byen".

søndag 15. mai 2011

På`n igjen!

Det ble jammen pause omtrent før jeg hadde kommet i gang. Grunnen er ganske enkelt at mitt kamera plutselig gikk i streik, og det er jo helt KRISE! Etter et lengre opphold på verksted fikk jeg det i retur med beskjeden "kunne ikke finne noe feil". Vel, så nå skal jeg altså klare meg med et kamera som fokuserer helt feil, og som går i svart annenhvert bilde...grrrrr!

Hmmm. Kjenner jo at jeg kanskje burde lagt litt mer penger i kameraet også da, men det er da vel meningen at de skal holde lenger enn et halvt år...! Tror det blir så jeg drar tilbake og krever NYTT kamera, jeg.


 Jeg digger orkideer! Men med et kamera med helt skrudd fokus måtte jeg ta mange før jeg traff, hehe. Jeg er jo helt grønn på fotografering, men det er gøy å øve seg litt.


Her har jeg vært inspirert av Tine, som lager så mange fine "arrangementer" både i bloggen sin og i butikken sin. Begge deler anbefales et besøk, her er det masse fint! Jeg har arvet en del pent gammelt bestikk, men det er liksom ikke så mange av hver sort så de er ikke "brukandes" til å spise med. Til pynt er de flotte, men jeg innser at jeg burde være litt ivrigere med pussefilla...

Måtte også forevige ei for en gangs skyld ryddig stue! Gulvteppet under bordet har jeg endelig skiftet ut siden bildet ble tatt, gudsjelov ser jeg nå. Nå har jeg et grått teppe hvor fargene harmonerer mer. Synes jeg da. Mannen i huset la ikke merke til at jeg hadde byttet :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar